Varausehdot – tapahtumat


Tapahtumiin ilmoittautumisen ehdot Luomuksen
yleisökohteissa

Vahvistus ilmoittautumisesta

Asiakas saa sähköpostin onnistuneesta ilmoittautumisesta nettilomakkeessa antamaansa osoitteeseen heti ilmoittautumisen jälkeen. Nettilomakkeen kautta tehdyt ilmoittautumiset astuvat voimaan heti.

Asiakkaan vastuulla on tarkistaa hänelle lähetetystä vahvistuksesta tapahtuman tiedot. Samaan tapahtumaan voi ilmoittaa yhdellä kertaa itsensä lisäksi neljä muuta osallistujaa.

Tapahtumien koko

Tapahtumiin osallistuvien enimmäismäärät vaihtelevat eri tapahtumissa. Osallistujien enimmäismäärä on ilmoitettu aina tapahtuman kuvauksessa. Vapaana olevien paikkojen määrä näkyy ilmoittautumislomakkeen yläosassa.

Tapahtumaan saapuminen

Suosittelemme saapumaan paikalle vähintään 10 minuuttia ennen tapahtuman
alkua.

Maksaminen

Tapahtuma voi olla maksullinen, ilmainen tai se voi sisältyä pääsylipun hintaan. Mikäli tapahtuma on maksullinen tai vaatii sisäänpääsymaksun, maksut maksetaan museon kassalle ennen tapahtuman alkua. Maksutavaksi käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron ja luottokorteista Visa ja MasterCard. Henkilökohtaiset pääsymaksut voi maksaa myös Museokortilla, Smartumin 5 € arvoisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, SmartumVisa -kortilla tai SmartumPay-mobiilisovelluksella.

Peruutusehdot

Asiakkaan taholta tehtävät peruutukset:
Mikäli asiakas haluaa peruuttaa ilmoittautumisensa, se onnistuu vahvistusviestissä olevalla linkillä. Peruutuslinkkiä käytettäessä peruuntuvat kaikki samassa ilmoittautumisessa olevat henkilöt. Jos olet ilmoittanut tapahtumaan esim. neljä osallistujaa, joista kaksi peruukin tulonsa, niin peru linkistä koko ilmoittautuminen ja tee uusi ilmoittautuminen kahdelle henkilölle.

Luomuksen taholta johtuvat peruutukset:
Mikäli Luomus joutuu perumaan tapahtuman, siitä ilmoitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille. Seurannaisvaikutuksia, kuten asiakkaalle aiheutuneita matkakustannuksia, ei korvata.

Yleisökohteen sulkeminen

Äkillisistä muutoksista Luomuksen yleisökohteiden aukioloajoissa pyritään tiedottamaan ilmoittautuneille. Mikäli tieto kohteen sulkemisesta ei ole tavoittanut asiakasta kohtuullisessa ajassa, myönnetään asiakkaalle maksuton sisäänpääsy toisena ajankohtana. Seurannaisvaikutuksia, kuten asiakkaalle aiheutuneita matkakustannuksia kohteeseen, ei korvata.

Ylivoimainen este (force majeure)

Mikäli yleisökohde joudutaan pitämään suljettuna, tapahtuma siirtämään tai peruuttamaan ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi, ei asiakkaalle myönnetä maksutonta sisäänpääsyä toisena ajankohtana. Ylivoimaisen esteen sattuessa Luomus ei myöskään maksa korvauksia asiakkaalle.